21 år idag men utan firande :( #blogg100 #bloggswe

Vår 21-åriga bröllopsdag utan varken restaurangbesök, grill eller annat som vi hade funderat på utan här ligger/sitter vi och är bara sjuka 🙁 Känns lite surt men ganska okej. Förra året var vi ute med några av barnen som hade bokat restaurang. Det var riktigt roligt och gott och en trivsam restaurang, kika här.

Det ena avlöser varandra och tillsammans är vi ändå starka, tack Kalleman Jonsson för att du finns och står ut med din ohängda fru. Sista dryga halvåret har inte varit enkelt med tanke på mina nervsmärtor, diskbråck i nacken osv som utreds ff, och har vi otur så blir det inte enklare än så här.

Haft en lugn dag och med en kort utevistelse, återbesök på KS för en koll nere i halsen på vad som inte skulle vara där. Vad det än var så hade det krympt så kanske verkar penicillinet ändå. KA börjar känna sig lite bättre men är mycket tyngre i bröstet och hostan är vidrig. Jag har fått KA´s förbenade hosta som blir mer och mer och pricken över i:et är höger öga inflammerat och det rinner som fan 🙁 Ja, är det inte det ena så är det det andra.

I morgon är det återbesök till min läkare och då måste det hända sakervpå alla fronter för jag klarar inte av att ha det som jag haft det dom sista 9 månaderna.

Det finns lite nya Pitbull filmer att se för den som vill här.

Gör som tidigare lägger in ena kortet från vårt bröllop och ett från när KA fyllde 65 och vi var på kryssning.vi

Fatou´s kort på KA och mig

Inlägg 73 av 100 #blog100

Bookmark the permalink.

Comments are closed.