Det har varit jättekul

att börja jobba igen och under resan till jobbet på mornarna har brorsan varit alldeles knäpp i bilen. Redan vid OK macken sitter Henke och nästan hoppar på mammas axel, jag säger bara det vilken knäppgök. Henke är alldeles knasig tills vi har kommit in på jobbet och då börjar han fara runt som en lycklig och busig ”gök” och tuggar på massor av saker.
Jag har också varit glad att vara på jobbet igen men samtidigt är det lite trist för att päronen har klippt mina fjädrar på vingarna (det växer ut igen) så att jag inte kan flyga lika bra längre. Det har de gjort bara för att jag högg mamma några gånger och de tror att jag är hormonstinn och kanske har de rätt. Varför päronen klippte mina fjädrar var för att då kunde jag inte flyga på mamma på det viset längre och de säger att jag blivit lite lugnare. De frågade andra frst vad de skulle göra när jag flugit på mamma flera gånger och huggit. Stackars mamma som fick extra hål i öronen och nästan ett hål vid ögat.
En kuligare sak här hemma är att jag inte måste sitta i buren hela tiden när ajg är ute längre och det är bara bäst. Henke och jag sitter ute på trädet pappa fixade åt oss och bara visslar och njuter. Ibland när vi duschar ute så skuttar jag omkring bland buskarna med mina fuktiga fjädrar och abra ääälskar det, underbart faktiskt.
Med sommaren så finns det många bra saker också och det är glass. Vi älskar glass båda två och vi har fått en del glass, jag vill gärna äta chkladen men det får jag inte men Henke han blir alldeles tokig när han ser glass och bara tjatar, *suck* jag säger ingenting.
Vi har fått två polaremail, en med bild som vi skall lägga ut men ingenting fungerar just nu så mamma kan inte testa om det fungerar så det får vänta lite.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.