Helsjukt och allt annat

man kan kalla det för är detta Ut med sådana diplomater säger jag bara, ut!. En sådan diplomat är inget att ha som diplomat i ett land där det heter att man faktsikt värnar barnen. Jag är fly förbannad för vad händer nu med flickorna? De får ju inte hjälp av soc heller pga immuniteten vad är det för sk*t, barn har väl rätt att skyddas i alla lägen? Mänsklig dumhet, ignorans och ondska är vidrigt och detta är inom den kategorin i mina ögon i alla fall. (Min mamma ringde så det bidde inte mer än så men nu fortsätter jag iaf). Jag vill varken höra eller läsa att dessa flickor antingen fått sätta livet till eller nästintill detsamma. Visst kanske det bör finnas diplomatisk immunitet i vissa lägen men inte när det är helt mot svensk lag och då särskilt med risk för andra.

Jag skriver som en riktig kratta ofta, bokstäver försvinner, hamnar i fel ordning osv, en del ord blir fel och det skyller jag på min språkliga uppväxt för visst skriver jag ”konstigt” ibland men vissa ord kan jag faktiskt stava. Ord är ändå ord och någonstans så kan vi ofta förstå vad skrivaren menar, det förutsätter att vi vill förstå och inte själva lägga in värderingar i någon annans skriverier.

Jag får skylla lite på min mamma att mina ord försvann för nu har jag inte tid att sitta här mer utan mina papper väntar ff. Nu kom det in en grannkatt, om det var Dilba eller Kajsa skall jag låta vara osagt men hon ville bli kliad och tyckte att våra fyrbenta skulle ”föflinna” – NU! När mina celler återhämtat sig så skriver jag igen men vänta er inga underverk för det går inte.

Life is only what You make of it and not what You sitt and wait for.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.