En jätteskojig sak

är att vi har fått en jättefin banner av en tjej som heter Åsa. Päronen skall fixa så bannern kommer på plats men de har inte hunnit riktigt som de hade tänkt. Massor av näbbar och pussar till Åsa iaf som tack för de 4 bannerna vi/päronen fick välja på. Päronen blev också jätteglada.
Päronen skall ha iväg mig till min doktor på fredag och det vet jag inte om det är bra eller dåligt. Jag skall få en spruta som gör mig lite lugnare mot pappa. De är snälla hos min doktor även om det inte är kul att vara där. Får se hur det blir.
Den där sommaren som kom, den har försvunnit för det är kallt och inte alls skönt att sitta ute även om solen skiner. När päronen handlar på lilla affären så brukar en av de vara ute med oss och vi får sitta på biltaket och vänta tills den andra kommer tillbaka. Det är inte så skönt när inte solen skiner men ute vill både Mannfred och jag sitta ändå.
En bra sak med den sista tandborsten jag tog, den har hållit jätte länge och jag har fått jobba mycket med den. Jag gillar när det är en massa gummi på tandborstarna för det är så roligt att ta bort.
Mannfred skall äta mindre mat med något som heter proteiner i och mer mat med kolhydrater i sa doktorn till päronen för då blir han inte så frierisugen på mamma. Nu är det godnatt igen! Sov gott önskar jag er alla, Henning.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.