Nu är SOMMAREN här!

Henning har tagit sin första flygtur och jag har fått sitta ute. Det var igår och idag är det ingen sol att tala om alls så ut vill inte jag iaf. Igår iaf så var Henkes fru här och hon städade päronens bil. Vi fick komma ut på balkongen och jag satt i buren men det var skönt iaf. Henke började fara runt och så – FLÖG han iväg. Bort mot träd lite längre från oss och där satt han och tyckte han var ensam. Hans fru gick dit på en gång men han bara tjatade om att komma ner. Så drog han iväg förbi garagen och kraschlandade i gräset. Han får väl lära sig att landa ordentligt, han kan ju inte hålla på och se ut som Bernhard och Bianca hela livet heller.
Jag har hjälpt pappa när han torkade väggarna. Det är bra med våta trasor som man kan bita i fast pappa tyckte att jag var i vägen så mycket så det bidde burarrest igen *suckar* och inte bara en gång utan flera gånger.
Henning har också lyckats med stöld av tandborste igen. Det var länge sedan förra gången så gissa om han blev nöjd. Sista tiden har han sysslat med att göra bo av alla sängkläder päronen äger och har men det har blivit lite bättre de sista dagarna.
Nu skall vi sova så Godnatt alla gökar och gökmänskor. Mannfred ett riktig busfrö.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.