Det är förskräckligt

att vi skall behöva vänta på att päronen skall hinna med att skriva i vår gökbok men vad gör man när man inte kan själv. De sista veckorna har varit både bra och dåliga för vi får mycket skäll men det är ingen nyhet precis.
Mannfred har iaf blivit könsmogen och försöker fria både här och där. Päronen fattade som vanligt ingenting först men sedan så. Mannfred leker ju som en vilde iaf så det är inte alltid så enkelt att se skillnaden men nu vet de. Det vi också vet är att Mannfred är en kille och det är ju bra då slipper han ta prover.
Hur är det med mig då annars? Bara bra men saknar en fru fast inte så mycket men jag ordnar allt så det kan finnas ett bo snart. Päronen är så arga för jag tycker deras saker i sängen passar jättebra för mitt bo och också pappas kläder. De klagar på mig och säger att jag faktiskt för köpa nya sängkläder, nytt överkast och en ny morgonrock till pappa. Inte för att jag vet hu jag skall kunna handla de sakerna men vi får väl se *suck*, vilka päron jag har alltså.
Det hände en lite olyckshändelse i dag. Jag höll på att boa runt på jobbet och så tog jag tag i pappas toffel och då tog han pinnen han brukar lyfta in mig i buren med och jag högg hårt tag i den så jag gjorde illa mig i munnen. Som vanligt blev de alldeles oroliga men Pelle på zooaffären kikade och det var ingen fara. Så länge jag äter och ingenting sitter där så. Jag kanske skall hugga tag lite försiktigare i famtiden så vi slipper bli rädda allihopa. De trodde att jag fått en sticka eller något men det syntes iaf ingenting. Vi får väl se i morgon om jag kan äta utan problem så är det inget.
Snart är det så skönt ute så vi kan sitta ute igen och det skall bli underbart. Både Mannfred och jag brukar sitta på biltaket när vi står på någon parkering och det är jätteskönt när solen skiner. Fast Mannfred måste ju ha sin sele som vanligt dårå.
Visslas en annan dag, vid knapparna – Henning ”gök” Jonsson

Bookmark the permalink.

Comments are closed.