Den där sommaren

är inte snäll alls för den kommer inte hit. Det var lite sol igår men så kallt. Det var skönt en liten stund när Henke och jag stod på biltaket. Fast det är så fuskigt för Henke behöver inte ha sin sele alls, han har ingen heller. Jag vill också sitta utan men päronen vågar inte ha mig ute utan sele. Jag skall nog visa de att jag inte rymmer.
En dum sak med päronen, de skrattar åt mig för jag vill ha en fru och jag har friat med frugans hand och de var inte populärt skall jag bara tala om. Då får de skaffa en riktig fru för fria det vill jag iaf.
Det där med att vilja fria så har Henke fått så många burarrester för han vill göra bo med päronens sängkläder och han har tuggat på massor så nu finns det mycket som är trasigt. Ja säger bara det att jag är mycket snällare än Henke och det jag tuggar sönder är inte mycket alls.
De där gästerna vi har är ganska tråkiga för de vill inte leka och jag har minsann försökt flera gånger faktiskt. Hur gör man för att bli kompis med en sådan då? Päronen säger att de inte skall vara ute ur sina burar för då vet man inte vad ”Farbror Bertha” säger när han skall hämta hem de, tänk om de försvinner.
Inget spännande mer än att vi varit på jobbet efter en massa dagar hemma och det är kul. Mycket mer att busa med och leka i. Vi näbbas väl en annan dag, Mannfred en stor gök!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.