Päronen (vi också såklart)

önskar alla god fortsättning på julen och glöm inte bort giftiga saker som vi gökar kan tugga på. Det var en bra dag i går och god mat fick vi fast Mannfred gillade mest julmust och skinkan men jag gillade janson mest. Jag fick bara vara med en liten stund för mitt ben orkar inte och jag behöver få sova mycket och julklappen får jag inte förrän jag orkar öppna själv (de har skvallrat och det är ett helt paket med tandborstar och det älskar jag).
Jag blir bättre och bättre men det tar lång tid och jag orkar inte mycket ännu men varje dag säger päronen att jag ser piggare och busigare ut. Mannfred får det ju rätt så bra när jag är kovalescent, all uppmärksamhet fast han har fått burarrest några gånger iaf.
Nu skall jag sova så jag säger godnatt, Mannfred är uppe ett tag till för han är pigg.
Näbbar från mig till alla fina tjejor därute i cyberspace.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.