Hela kroppen värker

och det måste vara för att jag varit så arg att min natt blev en lång fight med tankarna fast jag sov. Det känns nästan som jag partat hela natten men tänker kanske Tessan då, du som är så gammal vet väl inte hur det kan kännas *ler* liite faktiskt åt tanken.
Det där med ålder är en sak för sig faktiskt. Hur är man som ”gammal”? När jag var 15 så var man nästan död vid 30 års ålder, det var tom en hel livstid till de som var 20 år. Idag så tycker jag inte att mina 38 år är någon ålder på en gammal ”ko”, ej heller Karl-Axels 53 år så vad är då gammalt? Ja, inte är det min mamma som bara är 57 och ja, kanske min moster börjar höra till de äldres skara med sina 68. Ja där är nog gammal för mig idag. Visst är det konstigt hur man ser på detta med gammalt. En annan sak som också kan visa på åldern är när ett gråhårigt äkta par går tillsammans och nästan strålar, ja de är gamla men oh så fina.
Detta leder då osökt till ämnet”gråa hår”. Vad spelar egentligen gråa hår för roll mer än att man var halvdöd förr med gråa hår, idag så är gråa hår inget annat än trötta strån. Själv har jag äran att ha hittat 4 och Karl-Axel tycker att han är gammal för han är så grå, inte så mycket på hjässan men mycket på bröstet. Färgen på håren avgör ju inte hur man är men ger ett annat intryck ibland. Karl-axel är fin med sina gråa hår och han hade varit lika fin utan gråa hår så vad spelar då gråa hår för roll – ingen alls.
Ge av dig själv till andra det du vill få av andra och var mot andra som du vill att de skall vara mot dig. Ger du till en som inte uppskattar dig sluta ge och finn en som uppskattar dina gåvor för annars ger du bara i onödan och tömmer även dina egna inre resurser.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.