Mitt glada

humör har inte infunnit sej riktigt än. Tankarna kommer åck går åsså undrar jag ibland om jag verkligen kan skriva allt jag tänker, tror inte det…
Men jag kan skriva om annat…
Fast det har ni väl läst annanstans på den här hemsidan att Henning va´tt hos vetrinären? Han har fått pencillin. Åsså sa dom att han är passiv rökare? Fick väl inte skäll direkt men en tankeställare!
Har gett ett genmäle på Kvinnoforums sida i en fråga om ”vanliga män” och samtidigt försökt ragga män till min hemliga MSN-grupp (fortfarande bestående av en medlem).
Länge se´n jag läste föressten. Det är ett jämra jagande på morgnarna, djuren ska ha sitt, åck på dagarna ska jobben ut mens det ringer en massa folk å vill ha priser på jobb, å så är det kväll å då ska huvet fungera så jag kan skriva nå´t, suck.
Är med i en annan grupp på MSN åxå, En Grupp För Vuxna, som har över hundra medlemmar. Dom är lite slöa där för det är aldrig nå´n därinne som chattar, utom faktiskt ikväll. Å på deras anslgastavla skriver´om bara att det aldrig är nå´n på chatten! Så jag vet inte om jag ska vara kvar där.
Naäe hörrni, nu lär jag sluta om jag ska orka upp imorronbitti. Tevattnet kokar och jag ska småningom borsta tanden åxå.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.