Karl-axel har varit jätteflitig

idag och rivit ner väggarna i de två sovrum som vi skall slå ihop till ett sovrum. Vårat nuvarande sovrum skall bli del av vardagsrummet så slutresultatet kommer att bli en väldigt stor 2 rummare, 98 m2 Häftigt blir det iaf när det nu blir färdigt, jobben ligger nämligen på lur så det kanske inte blir så mycket fritid nu heller. Påsken har ju ett antal lediga dagar och då får vi spackla, slipa, tvätta, måla och slutligen tapetsera, håll tummarna att allt/det mesta iaf hinner bli färdigt, vill gärna flytta in dit.
Idag kommer det 2 storbesök fast inte till oss utan till en annan underbar god vän. Vi skall lotsa de båda (som kommer från helt olika ställen). Det blir lite spännande att se hur den ena fröken känner det efteråt, hon har nämligen inte träffat två av personerna IRL, som kommer att närvara.
Återkommer senare.
Nu är det senare och besökarna har åkt hem, varsin uppfart på motorvägen och sedan hemåt med full fart.
Underbart var det och tufft gjort, eloger till båda tjejerna. Vi är ett gäng vänner som har mycket och tät kontakt via nätet, telefonen och några av oss har setts. Just nu planerar vi en IRL träff med oss allihopa, hoppas bara att alla kan få ihop detta. Kvällen blir tidig med tanke på att vi måste ställa väckarklockan i morgon.
Min goda vän med familj måste jag tacka så hemskt mycket för maten, det var så gott och efterrätten också.
Resten av månaden finns i annan variant så den lägger jag in vartefter

Bookmark the permalink.

Comments are closed.