En ny dag,

ett nytt ställningstagande, en ny början på resten av livet. Tänk vilka möjligheter vi har egentligen, varje dag är en ny start på det livet har att erbjuda.
Liten paradox där, min dag började inte bra. Jag har haft mardrömmar om sms, jakt osv. Dagen började alltså inte alls bra trots att den hade alla möjligheter att börja bra. Jag har tänkt en del på detta med det kaotiska som skedde och mail och sms. Hur spefulla är människor egentligen. Tessan, som bara är 21, ansåg att människor som inte har vissa saker blir elaka mot andra som har (det har jag vetat länge) och antog eftersom bara vissa människor är mottagliga för andra människors elakheter så drabbas då de. Ja, det är ju roligt att veta att detta skall vara så eftersom jag i min enfald trodde att när man uppnått en viss ålder så borde man veta bättre än så.
Nu borde jag antagligen återgå till arbetet men jag ville rensa huvudet först. Nu är det rensat för stunden iaf, få se vad som mer händer under dagen…
Vi fick ut våra jobb och kunderna blev nöjda, i morgon blir det mer intensivt, som tur är kommer en väns son och skall jobba.
Lunch fick vi i oss idag också, det blev pasta till mig och en dubbel calzone till Karl-Axel, gökarna såg givetvis direkt vad det var som åts. Henning älskar pizza och Mannfred har lärt sig se det som går att äta. Resultatet av det blev att Mannfred satt på Karl-Axels dataskärm och åt och Henning han satt och gnydde på kontorsväggen. Sickna gökar vi har…
Eftermiddagen rullade på som vanligt tills ett samtal kommer från en tjej som har fått nog av skitit beteende. Hon var arg och arg, ja rent ut sagt fly förbannad. Resultatet av det blev iaf positivt för några och mindre positivt för andra men de får väl skylla sig själva för det de gjort är absurt.
Intensiv kväll med andra ord och trots allt så slutade dagen bra för mig åtminstone. Det är skönt när man vet att det finns vänner i vissa lägen.
Sent blev det trots allt och hem kom vi efter 22:00

Bookmark the permalink.

Comments are closed.